Temakveld: Hjelp er på vei ved Pil Cappelen Smith

Vi har gleden av å ønske Pil Cappelen Smith velkommen til Galleri Würth, mandag 3. juni klokken 19.00!

Cappelen Smith (f. 1972) er forlegger, redaktør, bokhandler og animatør. Særlig kjent er han som eier av bokhandelen Cappelens Forslag i Oslo og som iverksetter av Cappelens Forslags Konversasjonsleksikon, et subjektivt og kontrafaktisk oppslagsverk som han var forlegger, redaktør og art director for. Boken ble utgitt i 2014 etter en svært vellykket folkefinansieringskampanje og ble tatt i mot med begeistring av presse og bokelskere. Cappelen Smith var også tekstforfatter i boken, som en av over 80 skandinaviske bidragsytere.
Foredraget er en førpremiere på en TED talk han holder to uker senere, og handler om sjenerøsitetens smittsomhet, om gode hjelpere, og om fordelen ved å være en hønsehjerne.

Cappelens Forslags Konversasjonsleksikon bind I og II kan kjøpes under arrangementet (NB kun kontant og Vipps).
http://www.cappelensforslag.no/cappelens-forslags-konversasjonsleksikon

TED talks er en svært innflytelsesrik amerikansk konferanseserie som har som mål å spre ideer innenfor blant annet forskning, kunst, teknologi, utdanning, design, politikk, økonomi, kultur, forretningsvirksomhet og underholdning.

Påmelding sendes til galleri.wurth@wuerth.no innen søndag 2. juni.  Gratis adgang. Fri parkering. Enkel servering.

Velkommen!