Temakveld: Bil er brukskunst!

Velkommen til temakveld med Maria Elena Koppangen, torsdag 29. august klokken 19.

Det jobbes i garasjer og verksteder over hele Norge, det jobbes sent og tidlig, det jobbes iherdig. Titusener av nordmenn er lidenskapelig opptatt av restaurering, modifisering og dekorering av bil. I prinsippet er ikke dette forskjellig fra annen brukskunst, som å holde på med bunad, Hardangersøm, rosemaling eller treskjæring. Det handler om å forvandle en bruksgjenstand fra noe ordinært til noe kjært. Men bil har ikke samme status som bunad. Bunad får statsstøtte og er korrekt antrekk på Slottet. Bilen som brukskunst må klare seg selv, noe det kan virke som om den lever godt med, med sine mange utrettelige fans overalt. En av dem er Maria Elena Koppangen. Koppangen er billakkerer, designer, illustratør med eget firma, Maria Elena Design, og underviser i lakkeringskunst. Hun er kjent fra TV-programmet «Garasjen» med Asgeir Borgemoen og kommer til Galleri Würth for å fortelle mer om hvordan hun jobber. Kom og lær mer om hva som skal til for å forvandle en bil til brukskunst!

Dørene åpner 18:00, foredraget begynner 19:00.

Gratis adgang. Fri parkering. Enkel servering. Påmelding sendes til galleri.wurth@wuerth.no innen onsdag 28. august.

Velkommen!