Operakveld i galleriet: Dshamilja Kaiser

Galleri Würth ønsker velkommen til operakveld i galleriet ved mezzosopran Dshamilja Kaiser torsdag 3. oktober kl. 19. Det blir en storslagen aften med fremførelse av musikk komponert av Richard Strauss, W. A. Mozart og Jules Massenet. Konserten holdes i gallerirommet, der musikken får harmonere med utstillingen Stilleben i samtidskunsten. Kaiser blir akkompagnert av Olga Jørgensen på piano.

Dshamilja Kaiser har siden 2009 sunget alt fra Mozart til Wagner. Hun er en del av operaensemblet ved Theater Bonn i Tyskland der hun har gjort stor suksess med roller som Ortrud i Wagners Lohengrin, Penthesilea og Carmen. Hun holder ofte konserter både i Tyskland og utlandet, og i 2018 var Kaiser gjestesanger ved Den norske opera i oppsetningen av Norma av Bellini. Hun er mottaker av Østerrikes musikkteaterpris 2015 for Beste unge sanger og nominert for Beste operafremføring ved den tyske teaterprisen Der Faust 2018. Tidligere har hun vært ensemblemedlem ved Oper Graz i Østerrike og Theater Bielefeld i Tyskland.

Dette blir en kveld man ikke vil gå glipp av!

Dørene åpner kl. 18, forestillingen begynner kl. 19. Gratis adgang. Fri parkering. Enkel servering. Påmelding sendes til galleri.wurth@wuerth.no innen onsdag 2. oktober.

Velkommen!

Foto: Dshamilja Kaiser. Kred: Hagen Schnauss