Akvarellkurs

Suksessen fortsetter: Galleri Würth inviterer til nye kurs i akvarellmaling for voksne, et grunnkurs for nybegynnere og et temakurs for de med noe forkunnskaper.  Hvert kurs varer i seks timer og inkluderer kaffe, smørbrød og drikke. Læreren heter Tito Frey, han er utdannet kunstner og pedagog. Kursene stiller med alle materialer (papir, pensler osv), men du trenger eget akvarellskrin. Har du ikke eget skrin kan det kjøpes på kurset for kr 250,-  for Winsor & Newton Cotman Sketch Pocket som inneholder alle nødvendige farger. Gi beskjed i påmeldingen dersom du ønsker å kjøpe et skrin.

Fredag 10. januar kl. 9–15
Grunnkurs

Dette kurset krever ingen forkunnskaper og passer for alle som har lyst til å lære og male akvarell. Du får innføring i materialer og grunnleggende teknikker.
Pris kr 950,-

Fredag 24. januar kl. 9–15
Temakurs for deg som har litt forkunnskaper

Denne kursdagen bygger videre på grunnkurset og passer for deg som har deltatt på dette eller har litt erfaring fra før. Vi maler landskap etter fotografier. Du kan gjerne ta med eget foto som du ønsker å male (papirkopi) eller du låner et av oss.
Pris kr 950,-.

Ønsker du å delta på kurset, send en påmelding på e-post til galleri.wurth@wuerth.no innen torsdag 9.  januar for nybegynnerkurs og 23. januar for temakurset. Så snart vi mottar påmeldingen vil du motta en bekreftelse og betalingsinformasjon.

Velkommen!

Bilde: Bovallstand, Tito Frey.