Kunstnerforedrag: Henrik Placht

Galleri Würth har gleden av å invitere til foredrag med den norske kunstneren Henrik Placht, torsdag 23. januar kl. 19. Placht jobber med maleri, tegning og trykk over et vidt spenn av interesser. Internasjonal politikk, global oppvarming, arkitektur, partikkelfysikk, science fiction, abstraksjon og hans mange reiser til Vietnam og Nord-Korea er bare noen av temaene som berøres i hans kunst. I tillegg til å være kunstner er han også kurator, lærer og institusjonsstifter. Et av hans initiativer er for eksempel International Academy of Art Palestine i Ramallah. Arbeid for fred og undersøkelser av sosiale spørsmål står i sentrum for Plachts virke.

Hans bok Paintings and Bridgebuilding: Travels from 2002-2019 (KERBER Verlag Berlin) kom ut i fjor og vil være til salgs i galleriet. Kom og hør kunstneren selv fortelle om sin kunst, initiativer og reiser.

Dørene åpner kl. 18, foredraget begynner kl. 19.

Gratis adgang. Fri parkering. Enkel servering. Påmelding sendes til galleri.wurth@wuerth.no innen onsdag 22. januar.

Velkommen!

Foto: Henrik Placht.