Vi holder stengt fra 12. mars kl. 14

Kjære alle sammen!

For å støtte opp om det pågående smittevernsarbeidet ifm med spredningen av koronavirus, vil Galleri Würth holde stengt fra 12. mars kl. 14. I førsteomgang stenger vi til og med påsken, og vi tar en ny vurdering 13. april. Vårt vårprogram er avlyst eller utsatt til og med 30. april. Oppdatert informasjon: Galleriet vil åpne igjen tirsdag 2. juni kl. 9. Arrangementsprogrammet er avlyst til og med 15. juni.

Påmeldingen til årets sommerskole fortsetter som planlagt.

Vi vil følge med på anbefalingene fra Folkehelseinstituttet og Nittedal kommune, og vil holde dere oppdatert på eventuelle endringer i galleriet. Har dere spørsmål kan dere sende oss en e-post på galleri.wurth@wuerth.no. Vi takker for tålmodigheten og lover å komme sterkt tilbake når situasjonen er normalisert.

Med vennlig hilsen alle oss i Galleri Würth.