Tegnekurs for ungdom 8. til 10. trinn

I høstferien ønsker Galleri Würth velkommen til tegnekurs for ungdom!

Tegnekurset vil foregå over fire dager og holdes av kunstner og museumspedagog Vilde Eskedal. Under kurset vil Eskedal gi deltakerne en innføring i ulike tegnestiler, teknikker og bruk av forskjellige materialer. Hun vil også snakke om noen av de mest sentrale tegnerne fra kunsthistorien og i vår samtid.

Kurset passer for ungdommer fra 8. til 10. klasse og koster 950 kr. per kursdeltaker. Kursets varighet er fra kl. 10:00 til kl. 15:00 mandag til torsdag. Vi stiller med nødvendige materialer, men det er lov å ta med egne tegneblyanter hvis du foretrekker det. Det er ikke nødvendig med noen forkunnskaper, men tegneglede og interesse vil være en fordel.

Vilde Eskedal (f.1992) har en mastergrad i Kunstfag fra Universitetet i Agder. Hennes kunstneriske praksis strekker seg fra brodering til performancekunst. Hun er også en del av den audio-visuelle performanceduoen Blomlaok sammen med musiker Kjetil Lund. Eskedal er i tillegg ansatt som museumspedagog ved Sørlandets Kunstmuseum i Kristiansand.

Galleri Würth følger FHIs retningslinjer for smittevern og har derfor begrenset kurset til ti deltakere. For påmelding send e-post med deltakerens navn og alder til galleri.wurth@wuerth.no, frist mandag 21.september. Vi sender e-post med påmeldingsbekreftelse og betalingsinformasjon fortløpende.

Foto: Tegning utført av Vilde Eskedal. Kred: Vilde Eskedal.