Familiedag: Halloween i galleriet

Knask eller knep? Velkommen til halloween i Galleri Würth, søndag 25. oktober kl. 12.30 til 15.

Som alltid tilbyr vi morsomme kunstoppgaver i verkstedet og halloween-godt til store og små hekser og spøkelser! Man får lage halloween-lykt, dekorere godtepose og fargelegge halloween-motiv. Det blir koronavennlig knask eller knep og noe godt å drikke.

NB! For å følge FHIs og Nittedal kommunes smittevernsråd blir årets halloweeen-feiring i Galleri Würth litt annerledes. Det blir påmelding til arrangementet, der vi tilbyr gruppebord som må reserveres i forkant av dagen. Hvert bord koster 200 kroner for maks 4 personer. Det er kun mulig å reservere hele bord.

For å bestille et gruppebord send e-post til galleri.wurth@wuerth.no innen torsdag 22. oktober. Du vil motta en bekreftelse fra galleriet med betalingsinformasjon. Ønsker du mer informasjon ta gjerne kontakt med galleriet på e-post galleri.wurth@wuerth.no eller telefon 46401265!

Velkommen!