Kjære publikum

For å følge FHIs og Nittedal kommunes retningslinjer og påbud for smittevern, må Galleri Würth dessverre avlyse planlagte offentlige arrangementer frem mot jul. Akvarellkurset fredag 13.11 gjennomføres som planlagt.

Galleriet holder åpent med ordinære åpningstider og vi ønsker alle hjertelig velkommen. Vi gjør oppmerksom på at alle våre besøkende må bruke munnbind i tråd med regelverket https://www.nittedal.kommune.no/aktuelt/plikt-til-a-bruke-munnbind-forbud-mot-private-sammenkomster-med-flere-enn-10-deltakere/

Utstillingen A.E.I.O.U. - østerriksk kunst fra Sammlüng Würth, butikken og kaféen holder åpent mandag til torsdag kl. 9 til 16, og søndag kl. 11 til 16. Gratis omvisning søndager kl. 13 gjennomføres med maks ti personer.

Velkommen!

Avlyste arrangement november og desember 2020:

Torsdag 12.11 – Foredrag Gustav Klimt

Torsdag 19.11 – Foredrag Arnulf Rainer

Torsdag 26.11 – Foredrag Kunstens pris

Søndag 29.11 – Juleverksted

Torsdag 3.12 – Foredrag Kunstens pris