Foredrag: Kunstens pris - et innblikk i kunstmarkedet

De siste 20 årene har priser og omsetning i kunstmarkedet økt, med den ene spektakulære rekorden etter den andre. Vi som jobber med kunst til daglig får stadig spørsmål om dette. Hva koster det, og hvorfor? Hvem er det som kjøper, og hvorfor? Hva er det som er så gjevt med et kunstverk at noen vil betale millioner av kroner for det?
I dette foredraget vil leder av Galleri Würth, Bjarne Våga, gi en kort innføring i mekanismene i dagens kunstmarked og gi oss svar på noen av disse spørsmålene. Dørene åpner klokken 18. Foredraget begynner klokken 19.
Begrenset antall plasser. For påmelding send e-post til galleri.wurth@wuerth.no innen onsdag 29. september. Dere vil motta en e-post med bekreftet plass. Bindende påmelding. Gratis adgang.
Velkommen!