Smittevern på Galleri Würth

Regjeringen har innført nye tiltak mot smittespredning f.o.m natt til torsdag 9. desember og vi på Galleri Würth følger selvfølgelig de råd og anbefalinger som har blitt gitt.

For å følge FHIs og Nittedal kommunes retningslinjer og påbud for smittevern, vil vi fremover ha noen begrensninger på antall besøkende i kafé og i galleriet. Vi gjør oppmerksom på at alle våre besøkende må bruke munnbind og holde en meters avstand i tråd med de nasjonale retningslinjene. Alle gjester må registrere seg ved ankomst for å gjøre smittesporingen enklere.
Våre to utstillinger Dieter Roths univers og Fra A til Z - kunstnerbøker, butikken og kaféen holder åpent mandag til torsdag kl. 9 til 16, og søndag kl. 11 til 16. Gratis omvisning søndager kl. 13 gjennomføres med maks 10 personer.

Vi ønsker alle velkommen til et trygt og hyggelig galleribesøk!