FEBRUARSSALG PÅ GALLERI WÜRTH

Alle hjerter (og mager) gleder seg over 30% rabatt på alle våre bestselgere! Gjør stas på dine kjære med nydelig håndlaget konfekt fra våre kjære naboer Nittedal Sjokoladefabrikk, vi har fått inn deres eksklusive valentines-konfekt med vakre hjerter og enda deiligere smaker. Hvis din kjære er av den mer eksperimentelle typen, kan vi friste med Lakrids fra Bülow. Dansk lakris dekket med nydelig sjokolade. Vis at din kjærlighet aldri visner med fargeglade papirblomster fra nederlandske Studio Roof. En garantert fargeeksplosjon i hverdagen Vi har alt du trenger til både morsdag, valentines og hverdagsglede! Velkommen til februarssalg på Galleri Würth

STUDIO ROOF

Studio Roof er nederlandsk design inspirert av alle de fantastiske og underlige tingene naturen kan tilby oss. Med fantasifulle former og farger, i resirkulert papp og med vegansk blekk, er de ikke bare bærekraftige, men også utrolig dekorative. I galleributikken vår har vi flere ulike design og produktene deres kommer med garantert fargeglede for alle aldre!

NITTEDAL SJOKOLADEFABRIKK

Det startet med 2 kg kakaobønner i bagasjen etter et oppdrag for et bistandsprosjekt på Madagaskar i 2012. Nysgjerrigheten rundt hvordan disse kakaobønnene kunne bli til sjokolade ble starten på et lite, norsk sjokoladeeventyr. Nittedal Sjokoladefabrikk er en mikrosjokoladefabrikk. De lager sjokolade av kakaobønner fra ulike steder i verden, både mørk sjokolade, melkesjokolade, hvit sjokolade og konfekt i de lekreste smaker og av høyeste kvalitet.

LAKRIDS by BÜLOW

Lakrids by Bülow er verdens minste lakrisfabrikk. Grunnleggeren Johan Bülows lidenskap for lakris, en skandinavisk favoritt som han ikke følte ble verdsatt nok, resulterte i at Johan bestemte seg for at lakrisen skulle bli tatt på alvor. Han la ned enormt mange timer og lærte seg det krevende håndverket. I 2007 var han klar til å koke, rulle og skjære sitt aller første produkt. Siden det har lakriskuler i alle slags smaker og farger rullet ut av den lille fabrikken og inn i lakriselskeres hjerter verden over.