Velkommen til Würth Norge Kundesenter: 464 01 600  

Bilinnredning fra Würth

Vårt mål er å gjøre det enkelt for fagfolk å gjøre en god jobb. Med bilinnredning fra Würth får du fagtilpassede løsninger eller du kan velge full skreddersøm. Uansett hvilket fag du jobber med, er det tatt hensyn til de tingene du bruker i ditt daglige arbeide. Det er deg innredningen skal fungere for.

Bilinnredning til alle bilmodeller

For de ulike bilmerkene vil du finne forslag til elektriker, rørlegger og snekker. Uansett hvilket fag du jobber med, er det tatt hensyn til de tingene du bruker i ditt daglige arbeide. Det er deg innredningen skal fungere for. Det som skiller mest er egentlig størrelse på innredning/bil. Selvfølgelig er det fremdeles mulig med skreddersøm, og vi alltid en rådgiver med kompetanse til rådighet for å finne løsninger for akkurat deg og dine behov. Vi har den perfekte løsningen for deg!

Se utvalget i nettbutikken

Skreddersydde løsninger

Vi tilpasser bilinnredningen slik du ønsker. Målet er at du skal ha så god orden og system i arbeidsbilen at du sparer tid på å lete etter utstyr eller forbruksmateriell. Vi hjelper deg med å tilpasse innredningen som passer best til din arbeidshverdag. Den skreddersydde løsningen kan også komme med komplett innhold.

Ta kontakt for å finne ut mer

Bunnskuffer og dobbeltgulv

Bunnskuffer og dobbeltgulv

Våre bunnskuffløsninger består av rammeverk, skuffeinnsats og skinner i stål. Vihar valgt nettopp stål for å sikre bestandighet og levetid på modulene. Bunnskuffløsningen er plassbesparende og det bidrar til at vareroms gulvet opprettholder sin funksjonalitet i form av plass til annet materiell.

Skuffene kommer i flere forskjellig dybder, bredder og høyder, noe som gjør at løsningene er svært fleksibel og gjør at vi kan tilpasse bunnskuffløsningen etter din bil.

Les mer

Sikker transport

Når du investerer i bilinnredning fra Würth er du og dine passasjerer helt trygge. Würth Bilinnredning er nøye kollisjontestet og godkjent i henhold til DEKRA.Würth Bilinnredning er produsert for å tåle store påkjenninger og tung belastning. Würth Bilinnredning utvikler nye og smarte løsninger for at du, på en sikker og enkel måte, skal kunne sikre kjøretøyets last.

Sikker transport

Hvorfor velge bilinnredning fra Würth?

Med en ryddig og oversiktlig bilinnredning fra Würth sparer du tid og jobber mer effektivt. En bilinnredning fra Würth varer lenge og den kan fint flyttes over i ny bil. Det lukkede skinnesystemet i bilinnredningen hindrer smuss og skitt å komme til, noe som øker levetid en på bilinnredningen. Vi jobber hele tiden med å utvikle og forbedre vår bilinnredning slik at du alltid skal få de beste løsningene. Ønsker du bilinnredning fra Würth? Ta kontakt med oss så finne vi løsningen som passer din arbeidshverdag.

Monteringsfilmer

Montere bilinnredningen selv? Ikke noe problem! Med våre monteringsfilmer får du svært brukervennlige anvisninger om hvordan du skal gå frem for å montere bunnskuffer, gulv, reoler og andre elementer.

Se monteringsfilmer

Monteringsfilmer bilinnredning
Bilinnredning til rørlegger

På utkikk etter en perfekt løsning til din varebil? Vår bilinnredning er ikke bare blant markedets sikreste, den er også enkel å tilpasse perfekt til ditt yrke! Her har vi en titt på hvordan man kan tilpasse en bilinnredning for rørleggeren.

Les mer

Bilinnredning til snekker

På utkikk etter en perfekt løsning til din varebil? Vår bilinnredning er ikke bare blant markedets sikreste, den er også enkel å tilpasse perfekt til ditt yrke! Her har vi en titt på hvordan man kan tilpasse en bilinnredning for snekkeren

Les mer

Bilinnredning til elektrikere

På utkikk etter en perfekt løsning til din varebil? Vår bilinnredning er ikke bare blant markedets sikreste, den er også enkel å tilpasse perfekt til ditt yrke! Her har vi en titt på hvordan man kan tilpasse en bilinnredning for elektrikeren.

Les mer

Kontakt oss

,