Åpningstider: Tirsdag til fredag 09 – 16. Søndag 11 – 16  
HØSTFERIEVERKSTED: ANSELM KIEFER

Bli med på kreativt høstferieverksted hos Galleri Würth tirsdag 4.10 - fredag 7.10 og søndag 9.10 mellom kl. 10 og 15

Passer for kreative barn og voksne i alle aldre.

Vi lar oss inspirere av den tyske kunstneren Anselm Kiefers bruk av naturmaterialer og lager våre egne bilder med pinner, kull og ting vi har funnet i naturen. Kiefer er en av kunstnerne du kan oppleve i utstillingen Samlerens blikk - verk fra Sammlung Würth nå.

Verkstedet er gratis og åpent for alle.

SAMLERENS BLIKK ÅPNER 18.9 PÅ GALLERI WÜRTH

Samlerens blikk er en reise gjennom kunsthistorien på tvers av flere kontinenter og representerer kjernen i Würth-samlingen.

Utstillingen viser kunstnere som har fanget oppmerksomheten til Reinhold Würth, kunstelskeren og entreprenøren som har samlet kunst siden starten av 1960-tallet.

Samlingen, som i dag består av over 19 000 kunstverk, rommer noen av kunsthistoriens største navn som Pablo Picasso, Anselm Kiefer, Friedenreich Hundertwasser og Fernando Botero.

Les mer om åpningen og programmet her

NYE ÅPNINGSTIDER PÅ GALLERI WÜRTH

Fra og med mandag 19. september 2022 vil disse åpningstidene gjelde:

Åpent:

Tirsdag til fredag 09 - 16

Søndag 11 - 16, med gratis omvisning klokken 13

Mandag og lørdag stengt.

FINISSAGE med Elise By Olsen

Utstillingene "Dieter Roths univers" og "Fra A til Z - kunstnerbøker fra Sammlung Würth" har sin siste utstillingsdag søndag 4. september og vi inviterer alle til finissage!

Utstillingen Dieter Roths univers – verk fra Sammlung Würth, Norges største separatutstilling av den sveitsiske universalkunstneren Dieter Roth (1930–1998).

I utstillingen Fra A til Z – kunstnerbøker fra Sammlung Würth vises et imponerende og uttrykksfullt mangfold av bøker som kunstverk.

I sammenheng med finissage av våre to utstillinger, Dieter Roth – verk fra Sammlung Würth og Fra A til Z – kunstnerbøker fra Sammlung Würth, samtaler Elise By Olsen med gallerileder Bjarne Våga om skapende kritiske og kunstneriske prosesser, og parallellen mellom kunstnerbøker og motepublikasjoner.

Facebook arrangement