Galleri Würth

Galleri Würth stiller ut ut kunst fra Sammlung Würth, en av Europas største private kunstsamlinger. Samlingen er bygget opp fra begynnelsen av 1960-tallet og består av over 18 000 kunstverk. Hovedvekten av verkene er fra slutten av 1800-tallet og frem til i dag, men den omfatter også en betydelig samling av viktig middelalderkunst. Sammlung Würth består i stor grad av europeisk og amerikansk maleri, tegning, grafikk og skulptur. Galleri Würth ble etablert i 2003. Åpningsutstillingen viste verk av Pablo Picasso.

Galleri Würth er ett av 14 visningssteder for Sammlung Würth. Vi ligger i tilknytning til Würth Norges hovedkontor på Gjelleråsen i Akershus, 15 minutter fra Oslo sentrum og 10 minutter fra Lillestrøm.

Kafé og gavebutikk

Galleriet har en hyggelig kafé som selger vaffel med rømme og syltetøy, kjeks og sjokolade, samt varm og kald drikke.

Vår butikk har noe for enhver. Hva med et praktisk nett eller paraply dekorert med kjente kunstverk? Vi har også såpeboblesett til barna, spennende kunstbøker og en rekke gaveartikler.

Vårt nye produkt er Buddha Board, der man maler med vann og pensel i sort/hvitt. Etter noen minutter vil tegningen forsvinne og brettet vil være klart for nye utfoldelser. Ta en time-out, mal med penselen og nyt øyeblikket, igjen og igjen. Passer for alle!

Butikken følger galleriets åpningstider: Man.–tors. 9–16 og søndag 11–16 

Velkommen inn til en trivelig handel.