Vil du og din skole komme på besøk til Galleri Würth?

Tilbud til alle skoler og SFO
Våre dyktige formidlere er kunsthistorikere med god erfaring innen formidling til barn og unge i alle aldre. Klassene får omvisning og muligheten til å arbeide praktisk i verkstedet. Tilbudet er gratis og kan tilpasses alle alderstrinn.

Den Kulturelle Skolesekken
Galleri Würth er en del av Den Kulturelle Skolesekken i Nittedal for 5. trinnet. Vi tar også imot besøk av klasser fra alle trinn. Ta kontakt med oss dersom din klasse vil komme på besøk.

For bestilling send e-post til galleri.wurth@wuerth.no eller ring 46401265. Oppgi ønsket dag, klokkeslett og antall elever.

Praktisk info

Besøksadresse: Morteveien 12, 1481 Hagan
Tlf: 46 40 12 65
E-post: galleri.wurth@wuerth.no

Adkomst med buss: Buss 380 stopper på holdeplassen Morteveien, som ligger ca. 5 minutter gangavstand fra galleriet. Det er også mulig å ta buss 390 til Gjelleråstoppen, som ligger ca. 10 minutter gangavstand fra galleriet. Bussene 395 og 396 stopper på Mortetjern, kun 150 meter fra Galleri Würth.

Husk å ringe Ruter på forhånd for å gi beskjed om hvilken buss dere skal ta.

OBS! Rufus-kortene kan først aktiveres etter kl. 9. Rufusbilletten er en rabattert gruppebillett for barnehager og grunnskoleklasser til og med 10. klasse. Se Ruters nettside for mer informasjon.

Omvisning

Våre dyktige kunsthistorikere tilpasser nivået på omvisningen etter gruppen.
Omvisningen varer ca. 45 min. Vi legger opp til dialogbasert formidling.

Under omvisningen får elevene bedre kjennskap til hva en kunstsamling er, samt kunstens mangfoldighet både teknisk og uttrykksmessig.
De vil få se kunst av aller høyeste kvalitet.

Verksted

Oppgaven i verkstedet er tilpasset temaet i den aktuelle utstillingen. Vi bruker ca. 45 min. i verkstedet (inkludert rydding). Her får elevene mulighet til selv å være kunstnere og alle får med seg det de lager hjem. Nivået på oppgaven tilpasses de ulike trinnene.