PRAKTISK INFO

Besøksadresse: Morteveien 12, 1481 Hagan
Tlf: 46 40 12 65
E-post: galleri.wurth@wuerth.no

Adkomst med buss: Buss 380 stopper på holdeplassen Morteveien, som ligger ca. 5 minutter gangavstand fra galleriet.

Det er også mulig å ta buss 390 til Gjelleråstoppen, som ligger ca. 10 minutter gangavstand fra galleriet. Bussene 395 og 396 stopper på Mortetjern, kun 150 meter fra Galleri Würth.

Husk å ringe Ruter på forhånd for å gi beskjed om hvilken buss dere skal ta.

OBS! Rufus-kortene kan først aktiveres etter kl. 9. Rufusbilletten er en rabattert gruppebillett for barnehager og grunnskoleklasser til og med 10. klasse. Se Ruters nettside for mer informasjon.

OMVISNING OG VERKSTED

Alle barn og unge er velkomne på Galleri Würth. Gjennom dialogbasert formidling ønsker vi å skape et morsomt, trygt og engasjerende møte med kunsten og tilpasser tilbudet vårt til barn i barnehage, skoleklasser fra barneskole til videregående og kunstskoler, i tillegg til andre unge grupper. Under omvisningen får elevene bedre kjennskap til hva en kunstsamling er, kunstens mangfoldighet, både teknisk og uttrykksmessig.

I tilknytning til omvisningen kan man også være med på kunstverkstedet og ta del i kunstneriske oppgaver inspirert av den aktuelle utstillingen. Her får elevene mulighet til selv å være kunstnere og utfolde seg kreativt med dyktige formidlere tilstede. Nivået på oppgaven tilpasses de ulike aldersgruppene.

Omvisningen og verkstedet varer fra ca 30 - 45 minutter hver, avhengig av gruppens alder og ønske og er gratis for barnehager, grunnskoler, videregående skole og kunstskoler. Har dere ønsker om tema med hensyn til innhold så kan vi være behjelpelige med det.

DEN KULTURELLE SKOLESEKKEN


Galleri Würth er en del av Den Kulturelle Skolesekken i Nittedal for 5. trinn og Lørenskog for 7. trinn. Ta kontakt med oss dersom din klasse vil komme på besøk.

For bestilling send e-post til galleri.wurth@wuerth.no eller ring 46401265. Oppgi ønsket dag, klokkeslett og antall elever.